<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1347482559165034&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Smart omsorg

Sensio er Nordens ledende leverandør innen velferdsteknologi og løser dagens og morgendagens omsorgsutfordringer til beste for både helsepersonell, beboere, pasienter, tjenestemottakere og samfunnet.

Sensio - Tjenester - Norsk

En plattform - mange løsninger - utallige muligheter

ipad-sensio-velferdsportalen-web

Sensio 365

En helse- og omsorgsplattform som binder velferdsteknologi sammen og gir helsepersonell totaloversikt over alle alarmer og beboere - alt i ett, brukervennlig grensesnitt.

Roommate_Sensor-detalj-venstre

RoomMate

En banebrytende trygghetssensor som reduserer og oppdager fall ved bruk av avanserte algoritmer, passiv varsling og anonymisert digitalt tilsyn.

Sensio har en rekke løsninger som skaper mer tid til fysisk omsorg for tjenestemottakere.

Alle løsninger

Vi tilbyr en rekke løsninger som trygghetsalarmer, lokaliseringstjenester, digital tavle for kvalitet, varslingsløsninger og integrasjoner mot andre leverandører.

Nyheter fra Sensio

Bilde 3

Gevinster i eldreomsorgen med trygghetssensoren RoomMate

Ny rapport om gevinster i omsorgsektoren.💡En studie fra 2024 blant omsorgsledere og omsorgspersonell i Norden, utført av den uavhengige testlaben Norwegian Smart Care Lab, viser flere fordeler for beboere, ansatte, omsorgsboliger og samfunnet ved bruk av sikkerhetssensoren RoomMate.

Bilde 4

Fra pasientsikkerhet til individualisert tjeneste med RoomMate

I webinaret som holdes 9. april får du blant annet kjennskap til hvordan RoomMates hendelsesbaserte varslingssystem fungerer og verdien av dette på sykehjem. Du får også en gjennomgang av vår «digitalt først»-arbeidsmetode!

Johan Magnusson - Foto Göteborgs universitet_bredde_stor

– Helseomsorgen må digitaliseres raskere

Med en aldrende befolkning og færre helseansatte, må digitaliseringen i det offentlige gå raskere, mener professor Johan Magnusson ved Göteborgs universitet. Vi har tatt en prat med Magnusson om digitalisering av omsorgssektoren, noe han mener haster om vi skal kunne møte de demografiske utfordringene samfunnet står overfor.

Hør direkte fra noen av våre fornøyde kunder

Kenneth_Seterdal_IKOS_Porsgrunn

Junovegen bofellesskap digitaliserte samhandlingen på avdelingen

Etter av Junovegen tok i bruk den digitale samhandlingstavlen IKOS, har beskjedene blitt digitale – og oversikten mye tydeligere. IKOS er laget for å sikre god kvalitet og oppfølging av brukere og pasienter, og effektivisere tjenestene som tilbys.

tasta-sykehjem

På Tasta Sykehjem var valget av superbrukere avgjørende for suksess med velferdsteknologi

Avdelingsleder Ingebjørg tok et uortodokst og bevisst valg: alle superbrukerne skulle være glad i tech. Dette førte til rekordrask implementering av RoomMate.

Bamble helsehus

Bamble helsehus økte søvnkvaliteten hos pasientene ved bruk av velferdsteknologi

Ved Bamble Helsehus opplevde de færre fall hos pasienter, bedre søvnkvalitet og roligere dager på skjermet avdeling etter å ha tatt i bruk den banebrytende trygghetssensoren RoomMate. 

Meld deg på våre kommende webinarer

webinar-safemate

Webinar: Grunnleggende Safemate Pro, 1. juni

Dette webinaret passer for alle relevante kommuneansatte, Safemate-partnere eller enkeltpersoner som ønsker å lære mer om Safemate Pro

Du får hjelp av oss fra første stund

Vi sørger for en god implementering, opplæring og løpende drift, slik at dere blir trygge på Sensios velferdsteknologi. Sammen skaper vi
#MerTidTilOmsorg